Assalamualaikum..tak apa ke kalau buka buku pink lambat ?

Tak apa ke kalau buka buku pink lambat?

3 Các câu trả lời

nak kata tak apa pun tak jugak. seeloknya buka dr awal sbb senang utk follow progress baby dr awal. melainkan ada sbb mcm mmg tk sedar langsung tgh pregnant, tau tau mmg dh masuk 2nd trimester atau 3rd trimester. ada kes mcm ni cuma rare lah. doktor/nurse selalunya akan tny sebab apa buka buku lambat. kalau nasib tk baik, pakej dgr bebelan sekali.

seeloknya awalla,sbb senang nurse nak pantau kandungan awak,saya bagi cadangan je.

elok bukak buku awal