lewat buka buku pink

ada tak sesiapa yang ada pengalaman lambat buka buku pink . 28weeks now#ingintahu

16 Các câu trả lời

ank first saya pun , lewat bukak buku pink . bru thu pregnant masa 6 bulan . sbb perut kecil and period tak teratur . its okay just bagitau je nurse kat KK tu . dorg akan bising sikit tapi okay je . takde apa apa pun . dorg akan tulis late booker jee .

sy bru tau sy hamil . Sbb sy mmg ada masalah period tak teratur 😢 lepastu bahagian bawah perut rsa ngilu check pregnancy test double line . sy download apps ni dan baby dalam kandungan dah nak cecah 4minggu . Boleh buka buku pink ke ?

sy lmbt buka buku pink...sy buka mase dah 20w...n sy trus bgtau yg sy under depress so sbb tue buka lambat...n diorg accept...lgpn mase tue,sy ade buat details scan utk tgk bby so bg doctor,xde makne lmbt pun,janji check n buka

pergi je. kalau nak sure call dulu kk. cakap la yang awak tak tahu pregnant. kalau dorang bebel tu buat pekak je. senyum je. dorang bebel sebab dorang risaukan kesihatan awak dan baby je. good luck

Kena bebel mnja2 je sis. Sbb drg spttnya nk pantau prkembngn bby tu dri dia keci smpai besoo. 🤭 kwn sy 5bln lebih bru buka buku, tu pn dh kena bebel. Tp apapun kna dftar jg buku pink tu yee . Moga dimudhkn

Boleh je buka..sis baru tahu preggnt ke??.. X pe...still ada masa.. pergi kk buka buku pink.. cerita "kena bebel" tu tolak tepi ye... nnt nak daftar kelahiran anak pun jdi susah kalau x da buku pink....

kita bukak buku pink lambat jugak anak kedua nie...baby dah nak masuk 6 bulan baru buat buku..time tu dah nak dekat 29weeks...terpaksa minum air gula 2kali jarak dia dekat ja...

☺️ Saya pun lambat buka buku pink, masa buka tu dh 24minggu tapi syukur la xda kena marah dgn misi cuma dia org risau sbb kandungan dh agak matangkan masuk tr2 dh masa tu

kenapa baru nk buka, baru tahu pregnant eh😅 takpelah pi kk & ckp nk buat. kalau tanya knp lambat, ckp je mmg baru tahu pregnant. kena bebel sikit je tp dorang buat no prob

1y trước

mmg ada org yg tak perasan dia pregnant sbb period tak teratur tu semua. perasan pun bila baby dah bergerak. badan org lain2 kan gitulah😊

Saya buka buku pink masa kandungan dh 5 bulan sb xtahu pregnant , Alhamdulillah misi dgn doc x bising pun . Dorg tanya2 jgk tp bgtau je jujur .