Lambat buka buku pink

Salam , nurse tak mara ka klu lmbt buka buku pink , sebab saya dah 21week , saya ada masalah tertentu kenapa Saya blm buka buku pink

7 Các câu trả lời

Saya Baru Buat Buku Pink .. 19 Weeks .. Nurse Tak Marah .. Nurse Layan Dengan Baikk .. Dont Worry .. Pergi Jer Buat Buku Pink Tuhh .. Untuk Tau Kesihatan Anak .. Anak Yg Penting .. Harap Dipermudahkanlah Segala Urusan Awak~

masa anak first saya pun lmbt buka buku pink prut dah 22mnggu .. mmg kene bebel ngn nurse pstu hmpir tiap mnggu dtg kk sb late book so smua nk buat cept2 apa yg blum buat nurse pun pning 😅😅

4y trước

alhamdulillah jmpa nurse ok ok jak. dia bebel pun . sb kbaikan je dia bebel gitu jak

tgk nurse, ada yg bebel, dorg bebel pun utk kebaikan kita juga sis.. takut2 ada apa2.. buka jak sis daripada xbuka langsung.. @ makin lambat lagi nnt.. dengar jak apa dorg ckp, jgn ambil hati sgt..

4y trước

nurse ok ja sekarang dah 30 minggu

mmg kna bebel dgn nurse sbb lmbt bka buku tp tadah je telinga..yg ptg awk bka buka pink cepat2..sbb senang mrk nk tahu klau ada apa2 masalah

sy pon bka buku pink da msuk 20week. sbb xsdar da pregnant.. nurse tya npe lambat.. xtaw pon pregnant sbb xcek upt..hihii

Boleh je tapi mungkin nurse membebel sikit kot. Tadah jela telinga asalkan boleh tahu perkembangan baby dan diri kita

Better bukak je. Biar je kalau kena marah ke bebel. Yg penting awk bukak cepat.