Dilema diet. Siapa macam ni jugak?

Tahun baru azam baru. Bab-bab diet ni perempuan memang pakar kan😆 Tapi ada tak yang macam min, nak diet tapi dalam dilema👉👈 Bukan apa, takut lapar je nanti tak boleh hidup tanpa nasi hahaha

Dilema diet. Siapa macam ni jugak?
9 Các câu trả lời

tak penah terfikir la min😅 just amalkan suku suku separuh kurangkan air manis dan makanan berminyak. air masak minum secukupnya. senam yg ringkas². 10 bulan turun 10 kg. yg penting consistent. 😉

tak diet berat badan jd normal lepas 2 bulan bersalin time pregnant dari 45kg naik ke 60kg no sekarang back to 45kg never diet baby pun berat normal 3.23kg 😘😘

tidak pernah mau trfikir diet..sebab badan mmg dari bujang kecil smpai la nak branak 4 ni..

c. tapi mmg selalu x menjadi.. huhu😔

semua di sebut

A dan D

c

C

F