Power Pumping Bantu Meriahkan Susu Badan

Tahu tak power pumping ni boleh tolong anda banyakkan susu badan? Ya, dengan cara yang betul anda boleh dapatkan amaun susu yang mencukupi! Kami sediakan step by step untuk anda yang ingin mencuba power pumping!

Power Pumping Bantu Meriahkan Susu Badan
7 Các câu trả lời

nak tanya kalau anak dah 7 bulan kita stop susu bdn & bagi full susu formula. susu bdn drop kan? so ada harapan x untuk banyakkan air susu bdn semula? kalau buat rutin pumping ni boleh bantu banyakkan susu bdn smula ke?

betul, tp sakit breast sbb cepat penuh dgn susu..dan cepat lapar

👍🏻

benar

🩶

👌

👍