First baby

Tadi pergi swasta , dah nampak janin jantung pulak tak ada 😢 Scan kat swasta baru dalam 7w. Scan kat KK 12w xnmpk janin. Kenapa ya jadi macamni. Doktor kata janin xmembesar . Takde ke cara nak selamatkan kandungan dr gugur. 😭 Suami berharap sgt tuk anak ni. Saya period jenis tak teratur. Pastu 12w tu kirs dr tarikh last period. Stres sgt pikirkan hal ni😇

1 Trả lời

doa byk sis. Sy first pregnant pon gugur thun lps 7w xbsr sptutnya 13w. kalau de rezeki utk Kita, akan selamat semua nya