Ujian Allah SWT

Seninggu sebelum saya patut g hospital saya saja scan d swasta sebab saya yakin anak saya ada! Dan Alhamdulillah masa scan dan nampak janin. 3 kali scan d KK tak nampak . Dan tiba tarikh g hospital , scan balik , janin dah hilang , kantung pun tak membulat 😢😭 Kenapa ya . Sampai sekarang takda turun darah lagi. Stres sangat rasa jadi macamni 😔😔#firstbaby

3 Các câu trả lời

Dah scan ikut bawah ke sis.. mcm saya dulu..lebih kurang laa... scan kantung dah tak bulat... pergi KKIA scan bawah mcm nampak tp doktor tak yakin lg...kena repeat semula... down sgt sbb 5 thn cuba..saya kata nak tunggu keluar sendiri kalau betul2 tiada... bertahan sampai 11 minggu.. baru ada pendarahan...tp pendarahan mcm air paip.. tak berhenti,kantung tak keluar juga... terus pergi emergency.. esok pagi kena wat DnC..sis sabar K.. kalau betul baby ada,dia akan membesar... kalau tiada...sama ada sis tunggu keluar sendiri atau DnC..insyaallah.. doa dan tawakal...

4y trước

Aamin.. akak doakan adik dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah...jgn pernah berputus asa ye..

Sabar ye sis istigfar n doa banyak2..Mungkin tu semua dugaan utk sis..Cuba try scan n upt lg skali tngok positive or negative utk comfirmkn blik..Mudah2an tuhan beri sis rezeki n dipermudahkan segalanya ye..

4y trước

cek upt still positif Allahu 😔 Dugaan apa laa , down sgt rasa kena macamni , kejap ada kjap takda😣

Skrg mcm mana puan?

3y trước

Saya dah cuci bulan 2 tu hari. Mmg kandungan xjd. Tgu jatuh sndri xnak jatuh jgak. Takut membusuk so kena cuci rahim.