Ikut apps week 9 bila scan doktor cakap week 8

Hi mummies, should i feel worry? Sbb 2 weeks ago i scan baby ikut timing week 7 sama macam apps. Tapi bila scan balik smalam doktor ukur size dia week 8. But dalam apps cakap week 9 gitu. Jantung semua normal sbb can see it moving lah gitu. Sorry saya first time mom, so i always have something to worry about 😂

1 Trả lời

Normal je…selagi bby n jntung tu ada..size lari seminggu xde masalah..sy ni dr awl scan sampai la skrg lg brpe hr nk due..mmg size lari seminggu..mybe sbb jnis period irregular..lari sikit je tu..nnti bila mkin besar kndgn mkin besar bby..tgk ats genetik jgk ..sbb sy ni kecil, ayhnya pon kecil je.. bby sy kecil sikit..Dr ckp xpyh risau selagi pertumbuhan dia normal ikut graf setiap kli scan..

1t trước

ouh normal ye sis . sebb sy pun 8/6 scan , da 6week. ikut apps patut harini da 7week6days. tp td scan baru 7week . sy pun irregular period