heartbeat baby

Salam semua..saya preggy 8 week 4 days kalu ikutkan tarikh period..tapi tadi saya gi scan kat klinik swasta nk tgk baby dah ada heartbeat ke tak sbb pernah alami keguguran bulan 3 hari tu.then doktor scan physical janin baru 7 week 1 day.n dia suh repeat scan lagi dua mggu nk tgk perkembangan.saya risau la takut benda sama berulang lagi.ada tak mummy2 yg mcm saya tapi scan kecik tapi mengandung je smpai melahir?

2 Các câu trả lời

Sistur, lmp dgn scan memg takkan dapat edd yg sama. Lmp tu mcm rujukan je. Bila persenyawaan kita bukan taw. So kalau beza seminggu tu logiklah. Sy pun kalau ikut lmp now dh 10w. Tp kat scan baru 9w gitu. Tp Alhamdulillah doc tak cakap apa pun, dia memg depend scan je. Dia langsung tak tanya pasal lmp 😅

5y trước

Owh yeke.alhamdulillah la kalu mcm tu ..lega la sikit huhu

InnShaAllah tak ada apa2. Biasanya macam tu. Doktor akan suruh dtg scan lagi. Doa byk2 innShaAllah