Angkat barang berat

Sye bru preg 6 mggu, jdi bole sye tau berat yg mcm mne kte xbole angkat .. sbab sye keje tpi boss n staff mcm xd problem bler sruh sye angkat brang berat even dorg laki n sye pompuan sbab sblom ni mmg sye ad je tlong angkat .. #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Tengok org sis, kwn sya bakul baju yang ada baju dia tak boleh angkat ya, klau angkat dia akan kluar mcm spotting tuu. Tak pe sis, jadi selfish sikit, kalau sis perlukan rehat minta cuti tanpa gaji, sbb awal trsmster ni banyak kena rehatkan badan.

2y trước

ouh, mksudnye tngok kmampuan org tu jgak .. ok awk, noted .. thankyou ☺️

Beras 5kg. Tp bg sy, bab2 angkat berat ni bg kt laki je la. Sila selfish demi keselamatan & kesihatan awk dan kandungan.

2y trước

Xpe, awk kne jd keras sikit. Awl2 nmpk mengada2 tp lama2 mereka akn faham.