simtom

mommy² yg berpergalaman , sye pagi tdi ad angkat berat and then after sye angkat berat sye duduk kjap sbb mcm penat and sakit pinggang , tapi masa duduk tu ad rasa tak selesa tapi saya biar lepas setengah jam duduk sye rasa nak ke toilet sbb nak buang air kecil , sye tgk ad darah n seketul darah keluar , bole tahu tal benda cmni patut ke hospital atau mcm mana ? sbb husband paksa ke hospital dia cakap benda bole bahaya betul ke mommy² ?

2 Các câu trả lời

try buat upt dulu . kalau positif terus ke hospital

5y trước

sahkan yg awk pregnnt ke tak . sbb awk kata awk ttc kn . klau pregnnt pergi la hospital . kalau tak . tu cuma period biasa

Mengandung ke?

5y trước

Brp hari dh lewat period?