adakah ini alahan mengandung ,. ?

Sye bru 6 minggu pregnant ... Adkah ini salah satu alahan ibu mengandung ...?

adakah ini alahan mengandung ,. ?
14 Các câu trả lời

Ye btl... 2bln ptma preggy sy kena lg teruk dri tu... Smp pedih n melecet...tp bkn dkt blkg bdn... Kene dkt area lain... Guna ubt kk bg...then ade juga pegi klinik swsta... Lama2 gtl/merah tu hilg sndri...amik masa juge... Skrg dh ok... 😌

5y trước

Tq ya sis ats pencerahan ...

Sy pregnant 11 mggu. Naik bintik2 merah mcm jerawat dkt leher, bahu. Dkt belakang jd hitam. Huhu. Mmg rasa x selesa

Sye lgii trok drii sis .. Hbis sa2 blkng jdii naek jerawat hitam2 .. TP ank first lh ... Ble pregnt yg nii OK xde naek pn...

ya...betul...jangan digaru² sis kalau gatal...nti susah nak hilang parut...walau hati & tangan meronta2 nak menggaru😁

5y trước

Itulah ... Mase x perasan tu punya lah feeling dpt garu ... Tgok2 dh kd hitam ..

Hehe , saya naik jerawat kat badan , tapi skg da 14w dah hilang .. xpenah2 ad jerawat kat bdn .. hormon sis .

Sy kena kat ketiak. Mcm sis juga tu. Tp x sakit. Cuma tula. Kalau angkat ketiak, segan pun ada haha

5y trước

Ohhh alahan rupanya .. tq sis

Pernah check kencing manis tak? Ini tanda kencing manis juga

5y trước

Pernah sis .. tp xde kencing manis pun ...

Alahan tu sis. Kalau teruk sangat kena jumoa dr ye

5y trước

Tq sis ...

Alahan tu..jgn garu2 sudah la..

Biasanya ya sis