ALAHAN

Seronok tengok setengah ibu mengandung tak ada alahan sepanjang pregnant. Badan cergas buat kerja rumah dari first trimester smpai 3rd trimester.. Besar dugaan buat ibu2 mengandung yang alahan teruk. Lagi lagi alahan time bekerja?

1 Trả lời

Tu la pengorbanan seorang ibu sis. Semoga terus kuat & sabar spnjg tempoh prgnancy ni ye. Harap sis n bby sihat. I is ada sediakan grup wasap untuk kita sembang lagi rancak untuk kita bertanya or keep sharing ilmu bermanfaat sepanjang prgnt, ttc & sejak jadi mommy ni. Sangat dialukan mommy to be, ttcian & mommy already tuk join 🤗 Just click this link ☺️ https://chat.whatsapp.com/GC0ByPaLLG830Yfr6zx1xw