stress mulut orng

sye bru 10 weeks sedare da tegur perut xnmpk pon sye ckp la bru 2 buln..haih dlm hati sye blom bpe buln lagi da tanyee.😑🤔😑😑

24 Các câu trả lời

Saya yg 3 bulan senang nmpk dah...tu pown kena kata...mcm2 .mulut mnusia xbleh nk stop so abaikn..Mcm saya nie dyaorg nk ckp mengandung bru nikah.😓😓😓

Puan ckp je, "saya ibu hamil slim" 💃 asalkan puan dan kandungan sihat, syukurrrr. diorang tak tau, so buat relax buat peace. jg hati sendiri ok

Rilex.. Sy dah 6 bulan pun perut tak nampak lagi.. Abaikan jer mulut² org.. Lagipun baby bump tu aurat buat apa diorg sibuk² nak tengok aurat org

nampak perut ni ikut ketinggian dan berat jugak, ada yg 5 bulan pun x npk. Yg penting baby dan ibu sihat. Lambat laun ttp nampak juga belly nanti.

samalah sebok nk ckp perut x nmpk...pdhal kite sdri tgok besar je...kite sdri yg mngendongnyer..dorg nk besar mne nth

Pedulikan apa org kata. Sy dah 5 bulan pon org kata perut tak besar. Asalkan anak sihat. Syukur dah.

wahai manusia, jaga adab perkataan dlm penulisan dan percakapan. Malaikat catat tu

Abaikan je sis mulut orang. Yang penting kita & baby kita selamat 🥰🌹

klu umur kandungan uda 4 bln suda napa besar

Baru lg mmg ler tk nampak . Abaikan je mulot org .

2y trước

itula psal .ank dia da 3 pon xtau.sye yang bru nk ade ank 1 ni pon tau 2 buln ty ade la besr cm buah kurma nk nmpk ape nye cume sye jela bole rse dia besr ke xmkin lame🤔😐