baby bump

Ade ke yg pregnant bru 2 bulan tpi perut mcm da nmpak? Sye bru je 8mnggu tpi perasan perut mmg buncit semacam je. Smpai yg mmg kenal smua tegur, pregnant ke? ? sye x rase tu baby bump, maybe lemak je kot haha. Tpi akk2 office ckap maybe da nmpak. Sye diam je la. Tpi mmg rmai yg notice ckap da nmpak perut. Bila sye ckap ni lemak je, diorang ckap kau kurus mane penah nmpak perut buncit sbelum ni ? ade yg situasi mcm sye ke? By the way, mse sye bukak buku pink 6week, timbang berat naik 2kg weyh ? cepat sngat pulak berat naik huhu.

12 Các câu trả lời

Saya pun kurus kering. Tapi paling sempoinyaa saya buat kerja tak ada alahan atau tak lalu makan.. Lagi lalu makan dan kerja aktif sngt.. Sampai lah saya dah 7weeks 6days preggy.. Baru tau preggy.. Sampai kawan pun boleh agak dah saya teringin tu macam mana.. Sedangkan tak tau preggy.. Sekarang Alhamdulillah dah 17minggu.. Esok lagi sehari dah masuk 4bulan..🥰

5y trước

Sye pun kuat mkan dri awal smpai 8week ni. Lapar je manjang 😂

saya awal2 preggy dah nampak perut (4w). tapi time tuh baru Tau mengandung masa 6w. sebelum Tau mengandung tuh dah pelik sangat dah kenapa perut buncit lain macam sangat nih 😂. even time tengah tak makan apa2 pun perut dah naik. Alhamdulillah sekarang dah 11w. memang lagi besar🤭

Sama laa kita dah masuk 9 weeks perut naik lain macam. Makan sikit je tapi naik macam dah 3 4 bulan 😂 tapi bila dah buang air besar, kecik balik. Entah memang buncit sebab lemak ke ape tak tahu laa 😅

5y trước

Sama2 ♥️

sy 29w dah tp tak nampak perut lg. Bila cakap pregnant dorg igt baru 3bulan. 😂 tp baby dah aktif gerak. Takpelah perut kecik ke besar, janji sihat.

5y trước

Betul sis yg pnting baby sehat kan. 🤗

sy da 7 minggu da nmpk baby bump..skrg da 10 weeks mcm nmpk 3 stgh bulan pregy 😂😂😂,,ap2 pun doa semoga baby sihat..

5y trước

Aamiin...

sy masa ank pertama 6 bln perut tk ktara sgt sbb kurus.. msuk 7m lebih bru nmpk tu pn keci jaa 😅

5y trước

yaa sis hehe..

Saya baru 6minggu dah nampak dah. Mak saya kata dlu mak saya pn mcmtu.. awal2 pn dh nampak

5y trước

Oh yeke. Lagi awal awk ye hihi. Kira normal la eh? Sbb slalu org ckap 3 bulan ke atas bru nmpak kan?

Sy 3 bulan lebih diorg ckp 5 bulan😂😂..besar perut..cepat mengah.. lemak tebal ni🤣

5y trước

Hehehe... Xpee baby seronok je main2 dlm perut hehehe

Kalau bby pmpn mybe akan nampk kembg...sy bru 10mingu dh nampk sgt dh bby bumb

5y trước

Aah ank first

Maybe sebab awak kurus so perut lebih ketara

5y trước

Oh yeke sis. Sye engat org badan besar lgi nmpak. Huhu