suspek kencing manis

Sye baru 19 weeks...dh suspek kencg manis tapi maslh Sye kerap lapar...so ada sapa2 boleh bagi cdgn makanan apa yg boleh Sye buat kudp2 tanpa naik paras gula ??...??...Sye xboleh lapar Sebb ada gastrik...tapi biskut ,roti semua kena kurgkn...pening dibuat nya...

2 Các câu trả lời

Makan roti gardenia yg mmg ada khas utk kncg mns x silap sy.. kaler hijau ke purple lupe.. blh google.. minum susu hl.. Lg 1.. jgn asyik baring je.. ibu kn aktif sket so gula yg kita mkn die tuka jd tenaga utk kite.. Kerapkan makan tp dlm kuantiti yg sedikit.. Jgn bia perut kosong.

sis ambil dgn susu..Mnum susu dgn roti okey jew...Biskut yg tawar2 ke cicoh susu..Mmng kne kurangkn mnis2..Buah2an pon jgn yg mnis2 jga cnth durian..Ambik skdr sikit je..Sye bt mcm tu alhamdulilah bsp okey

5y trước

Mnum air msk 3liter shri..Kurg gula n msin2 jga...Susu yg kurg gula...