MENERAN BERSALIN

Sya x tahu sya silap teknik teran atau kuat sgt meneran sampai keluar buasir..sudahnya skrg sakit sgt lps buang air besar..nk duduk pun sakit..siapa ada pglmn. Share tips please..

1 Trả lời

saya pun dulu mcm tu sis. tersilap teran smpai terkeluar buasir. dduk lama pun perit je rasa punggung ni. lpas tu akak ipar ada suggest kn ubat sapu ni,saya sapu hari2, smbil2 tu tolak buasir tu masuk dlm. alhamdulillah,tk smpai seminggu dh kecut dan baik.