Sapa pernah kena buasir lps bersalin? Sakitnya buasir tu.. Jahitan epi pun x sesakit ni..

Masa saya bersalin doc suh teran kuat.. Sbb saya x ckup nafas.. so nurse angkatkn kaki.. Masa teran mmg x rasa apa.. Masa jahit pun xde rasa sgt.. nyilu² je.. Tp mase duduk dia suh mkn lps bersalin tu Ya Allah perit nye sakit sgt, ingatkan sakit sbb jahitan.. Sbb doc xde bgtau yg buasir saya terkeluar.. Doc last yg cuci darah sbelum pkai kan pad pun xde bgtau yg buasir sy terkeluar.. Hari ke 2 dkt wad tu saya pgg luka nk tau pnjg mana, skali ade bende bulat terkeluar, sakit sgt bila sentuh. Patut la bila duduk x selesa sakit sgt. Sakit yg amat.. luka epi x sakit pun.. Ape nk buat bg cpt baik.. tak tahan sgt.. Boleh hilang ke? Takut nk membuang.. seksa nya

1 Trả lời

Buat sitz bath sis. Yang ada manjakani tu elok untuk buasir Dan luka jahitan juga