susah buang air besar

Sekarang saya 37 weeks. Susah buang air besar tu kira tanda2 nak bersalin ke? Tkt nk meneran kuat sgt.

2 Các câu trả lời

Sis mmg tkena sembelit kot. Sebab kalau ada contraction dan rasa nak berak mean baby sudah mau keluar kepala dah tu kalau di labor room😂tapi kut kiraan 37wk tu boleh beranak dah. Anytime baby boleh keluar. Goodluck la sis.

Sy macm2 tanda .. Lendir campu darah je belum. tapi masih belum besalin ahad ni genap 40 minggu.