muntah bila diberi makanan..

Sya start bagi anak mkn umur 6 bulan.. Bagi mkn bubur yang dilenyek.. selama seminggu bgi makan.. Ok tiada masalh.. lepas sminggu dia kena demm teruk.. Sya bgi stop mkn .. Tunggu sihat bru bgi mkn.. Seminggu lepas shat.. Sis sambung bgi mkn.. Sama mkn bubur.. Dari sni start muntah.. Esoknya bgi mkn pn diaa munth.. Lps tu mnth diaa byk. Dia mntah smua yg dia mkn.. Stiap kli bgi mkn dia muntah.. Mnta nasihat doktor.. Doktor kta jngn bgi mkn dulu. Mngkin usus tk boleh hadam lgi mkn pepejal.. Sya tk bgi mkn... Skrg umur ank sya nak. Masuk 8 bln.. Sya start bgi mkn tdi.. 40 minit kemudian.. Dia muntah.. Mknn yg dia mkn tu dia munth.. Apa msalah ank syaa.. Ada sesiapa tahuu.. Boleh bgi pndpat..

1 Trả lời

Risau ada masalah usus, puan ada rujuk hospital tak untuk masalah anak puan?