start makan

baby umur 5 bulan 17 hari klau da start mkn bubur kosong tak apa ka ya mama2 hebat?sbb anak saya kurang susu jd saya start bgi dia mkn..sbb tkut berat bdn dia trun..

2 Các câu trả lời

xbole . klau kurg susu sebaik ny bg susu fomula yg sesuai . bg mkn ttp xbole sis sbb usus akn trkejejut . blom ckp matang tok proses hadam mknn lg . nt xmasal usus ank sis yg problem . seelok ny ckop 6bln bru bg mjn .

5y trước

tq sis..

Tgu 6 bln yea.. X lm dah. Kurus x semestinya x sht dan bby yg sht tu x semestinya kena bambam