Miss v pedih ketika kencing dan membasuh

Sya rasa pedih miss v sya mungkin sebab tukar pencuci miss v. Dah brapa hari sakit yang amat kalau mau kencing sama basuh apa ubat yg sesuai untuk rawat tu sakit pedih? Sya nda tahan suda . Ka patut bawa pegi jumpa doctor? Tapi sya takut tolong mama2 siapa2 yg tau Cara lain selain jumpa doctor.

3 Các câu trả lời

stop pakai pencuci miss v, tak elok pun pakai tu. kalau pedih2 tu mungkin ada infection/luka/kencing kotor, pape pun baik pergi klinik untuk check.