Pedih+ Gatal Seperti luka di bibir miss v

Ade tak tahu krim apa ke atau kene buat apa nk bg lega or kurangkan sakit n pedih di miss v ni sya dh tnya doktor dia ade bgi krim sapu tapi krim tu bila sya pakai kan dia lagi perit rasanya pedih ya amat2 smpai sy mengeletar menahan pedih sakit tuh smpai skrg sya amal basuh dgn air ja tu je tp bile berjalan mmg sakit kne jln kangkang supaya bibir miss v tu x pedih plese share sikit ade x mcm sya

4 Các câu trả lời

sis , bole cuba cuci dgn air rendaman sireh suam2 ye . inshaAllah lama2 okay .. saya dulu masa ank ttbe pulak kena gatal2 kawasan situ .. sampai luka2 . doct bagi ubat masuk bawaj dgn krim . tapi sama je .. so orang sruh cuci bawah kita dgn air rendaman sireh . sos cubalaa . saya kongsi je ..

saya x garu pon dia pedih tetiba n gatal kdang tergaru sikit tp nth dia mcm x surut gatai n pedih tu sya x bole bubuh krim yg doktor bg tu kalau dak lagi menyucuk nyucuk rsa adui sya smpai skrg

mcm mana boleh jadi? garu sampai melecet atau ada jerawat/bisul? mungkin boleh buat sitz bath. pedih sikit lah ya kena tahan.

blh apply sudocream..yg baby pakai tu..