milo oh milo

Sya nie jenis suka minum milo ais atau milo panas selalu pagi malam petang semua susu sya xblh minum sbb sya muntah2 kalu minum susu but blh x bg pendapat mummy2 yg ad pengalaman ok x sya minum milo hari2?

12 Các câu trả lời

Milo husband saya is the besttttt dia buat kan saya milo masa saya pregnant rasa sekali tu terus setiap hari setiap kali makan kena ade milo ais dari encik husband smpai skrg okay je and ade satu trick husband saya buat milo taruk susu ibu mengandung 🤣🤣🤣🤣🤣 saya dh bersalin lama anak dh 6bulan skrg

Milo ok ja sis. Saya checkup ada tanya doktor sendiri, doktor cakap boleh minum milo takdak masalah. Yang kena elakkan kopi, nescafe dan teh doktor cakap. Saya setiap hari minum milo + susu fernleaf. Ubat doktor bagi jangan lupa makan. 👍

Sy pun minum milo hari²..masa awal² prgnt ddk dgn mak,tiap pg dia buatkan milo panas.sampailah skrg dh 26w ddk sendiri masih lg minum milo..alhamdulillah hb ok je around 12 11..yg penting ubat kk bg kena mkn.so xpyh risau.

Sy mase awal2 prgnant minum milo pas2 hb low n nurse suruh stop milo.. terus naik hb skarag maintain 12++... milo ni ade kafein jugak same mcm kopi n teh..

Xde msalah minum milo sis. Klau bole hadkan dlm secawan dua sehari. Pastikan sis bnyak minum air putih juga and x skip ubat doc bagi 🤗

Sy hr2 mnum milo..xkira pg ptg siang mlm..dlm pantang pon sama..cuma time preggy ni elok minum jgk air putih sbg alas minuman manis

Milo juga mengandungi kafein. Elakkan minum tlalu kerap ya. Ganti dengan nestum atau oat pn ok 👍

Saya pun sama suka minum milo, doc kata ok je tapi jgn letak gula. Sbb saya plk jenis tak makan nasi sgt pun.

Sma laa sis saya punn... suka minum milo, kadang kalau ndak minum milo peningg smacam..

Elak minum Milo mase pregnant sbb boleh kurangkan darah nti hb low je

5y trước

Milo kan malt? Malt is the good source of Vit B& Zink help to promote red cells growth...