milo

Spe kt sini minum air milo x minum susu? Korang pedih Ulu hati x minum milo???

29 Các câu trả lời

Sy dari sblm preggy mnum susu ibu.smpi skng da 7weeks bby da ketagih nk susu mlm2 sblm tido wlupun bru 2jam lps mkn. Tp selang seli mnum milo suam. 2ari skli mnum milo. Klu bantai susu je tekak da mule mual sbb putih je😆

1st few week ok je minum milo.. Then dah 10 wk mmg milo tak lalu tekak.. Air kosong je lalu tu pun filtered water.. Kalau yg didih tu tak lalu.. Sehari sekali minum susu anmum panas2 .. Kene force jugak minum susu..

Nurse x galakkan minum milo sebab milo pun sebenarnya ad kafein yg buat hb turun.. terpaksa posa milo biarpun hb x jugak rendah sangat 😌😄

awal2 preggi sy mnum milo hb dr 13 drop p 10 so sy stop tukar p mnum susu biasa je tp tu pun sy campur buah jd jus buah 😁

Milo tu chocolate jugak..mmg boleh trigger gastric @ acid reflux bagi yang tak boleh tolerate dengan minuman chocolate..

Pdih ulu hti tu bkn sbb milo kot sis... Sy pon mnum milo hri2, tp ok je.. Pemakanan lain kot wt pdih ulu hti tu....

saya pn minum milo hari2..ade geng..ramai pulak..igtkan saya sorang suke minum milo 😅

Sy xleh mnum milo.. sy mnum hari tu.. trus hypo... Berpeluh... Jln sket penat.. lps stop minum milo.. bru ok...

Saya minum ok je. Setiap pagi utk bekfast buat milo ice.. Sblm tdo pun milo ice 😅..

Sy ok minum milo.. Skg yg confirm mknan pedas especially curry mmg xblh mkn, pedih ulu hati...