Nak tahu pendapat

Hi sya nak tanya...saya cek upt test kluar double line mcm dlam gambr..tapy yg pelik ye saya dalam masa 2-3 hari ni asyik kluar darah sikit mcm setompok je tpy bila tgok mcm darah period tapy kluar x bnyk.#ingintahu ...just nak tahu ade ke yg pernh alami mcm kes saya...

Nak tahu pendapat
4 Các câu trả lời

Sis kena cepat2 pergi klinik atau hospital, mcm saya skrg ni sis spotting brown 5 hari dah, hari ni keluar fresh blood siap berketul2, terus saya pergi klinik alhamdulillah baby okay, dan doc inject ubat kuat rahim dan doc bgi ubat duphaston utk seminggu

itu namanye spotting..jika ia brlaku..puan kena prgi ke klnik or hsptl asap..sbb kdg2 tnda awal tuk alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

sy msa pregnen prna jga mcm tu ..n it's a bby girl 😀..pregnen tpi dtg buln dlm buln tu ja

Better mummy pegi klinik..