senguggut tapi tak period

salam ibu ibu , pernah tak jadi mcm ni . saya dah late period 3 hari dh dan sya ada rasa senguggut start 27 hb ni tapi tak kluar² darah . bila cek upt gna clear blue tak pregnant kata nya . ptng tdi ada kluar darah sikit dri vagina sya trus cek upt still lagi negatif . kenapa eh? ada yg prnh kena mcm ni tak?

1 Trả lời

nk period la tu

2y trước

haah , tdi sya prgi klinik. still juga negatif jdi dctr suruh tunggu sebulan lagi kalau positif okla kalau negatif dtng klinik lagi tkut ada apa apa jdi 😅