Assalamualaikum smua nk mnta pendapat

Sya n husband khwin dh 4 thun..lpas sya brsalin ank first thun 2021 sya dpat tau yg sya ni isteri no 2.. Husband khwin ngn org pasport sbb tu x da detail sngat kat jais.. Normal ke klau sya ni msih ada rsa cemburu..atau sya ni msih dlm keadaan x terima takdir dn redha.. Cma nk tnya ibu²..raya nnti sya n husband akan blik kmpng means sya msti brjumpa ngn wife dia (slama ni mmng x prnh jmpa) husband ckp akan tdur rmh wife dia..sya kena tdur serumah skali.. tpi sya x ready nk ddk serumah biarpun sminggu je.. Salah ke klau sya bntah ckap suami x nk ddk sekali.. Sya cdang nk tdur hotel je..biar laa suami ddk ngn wife dia Bila sya ckap mcm tu..suami mcm "knapa kena ada rsa cmburu" Kdang tu sya rasa mngkin sya ni perasaan yg berlebihan..smpai smua nk kna ikut kpala sya

17 Các câu trả lời

Kalo sy la Kan..bukan harus lagi dah memg wajibla cemburu...yg disangka suami Tu sblm Nikah bujang tapi tau² dah Ada isteri senyap² xbgtau sblm Nikah kawen...Kalo kena kat sy la Kan memg sy meraung+sakit hati..kena tipu 1hal pastu xbg cemburu Tu 1hal...ehh senang and mudah jadi laki ni kang haaa ... boleh pulak tnya knp ada Rasa cemburu..ni melibatkan hati and perasaan jiwa raga dalaman kot...bukan senang² dpt tau terus ckp"ooo okay sy redha je xda hal la"..ni 4tahun hidup bersama pastu bila dpt tau kita isteri kedua luluh nya hati...hancur kepercayaan sorg isteri dekat suami...sbrla ye sis...sy doakan sis seorg isteri yg kuat and tabah semua dugaan Allah bg...semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye...