Halo..mummy² semua,sape kt sni yg psang iucd? Sya nk tnya lh pgalaman memang period non-stop ke?

Sya lepas je bsalin ank second scra e.czer period jela until now bby dh 1y3m,stop pun dlm 3hri gitu tp xbersih spenuhnya lg ada lh blood spot kt spender..dh pegi klinik cek scan semua alat iucd tu okay je xde pape,pastu sya tnya skali lg kt doc btol ke iucd ni xgnggu hormon..dia ckp x hurmm..jd rimas asik nk pkai pad or panty liners 😔 ada x mummy² yg ada pglman mcm ni...

1 Trả lời

Saya minta maaf ya mommy sebab saya tak lalui apa yang mommy lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini. #TAPsupermoms #TAPactiveusers