Period Selepas Bsrsalin? Mommy2 Ada Pengalaman X? Jom Share...

Salam n morning semua.. Nak tny kt sini ada x mommy yg dtg period awl selepas bersalin or berapa period dtg after bsalin... Kita 1st bby so xde pengalaman lg.. So skrg ni tertanya2 normal ke klu period awl... Kita full bf now bby dh 7bln..tp smlm kita dh period.. Ada yg ckp klu full bf kita xkn period dlm masa tdekat lh. Depend pd hormon kita lh.. Pemakanan dlm pantang n after pantang xjga lh.. Mcm2 lh org ckp.. Kita pn confius.. Kita tny mama ckp normal tgk pd hormon jgk.. Myb kita tlalu subur sbb tu cpt sgt period.. Sbb kita pn bunting pelamin.. Incase kita tgh period ni bolh terganggu x bf kita... Keliru... Maaf sekadar bertanya n ingin tahu

1 Trả lời

Kalau jaga emosi, waktu period tak ganggu pun bf. Chill

4y trước

Tq sis...