Ada yang pernah kena gini tak?

Sye pi scan,ikot kan last period bln 9, spatutnya usia kandungan dh 8 minggu lbih,tp pi scan kt hospital kerajaan bru 5 week,pi scan kt swasta diorg ckp pun lbih kurang gitu dlm 6 mnggu..mmg normal ke ye?ank first elok je ikot tarikh ...ank second ni,diorg lain² plak ckp

2 Các câu trả lời

Sy pregnant 19w, pegi scan baby saiz 17w. 2 minggu lagi kene repeat scan

beza seminggu normal masing2 lain mesin utk ultrasound

10mo trước

it's ok. Beritahu je hari pertamaa last haid tu. Apa2, semua pihak rujuk yg tarikh hari pertama last period.