2 Minggu Berpantang

Sya dh 2 minggu brpantang, boleh ke mkn mknan yg brminyak sdikit? Sya ni brpantang sndri, jdi sya crik rsepi mskan untk berpantang di google, tpi ad jnis2 mknan yg brminyak jgak dlam list msakan tu, jdi tak ape ke ye klau sya mkan mknan brminyak?

1 Trả lời

Seelok nye 3mnggu sis. 3mnggu ke bawah makan makanan berebus je dlu.. Sy pn berpntang sndri... 3mnggu ke atas dh bolehla mkn skit mintak dlm sesudu 2 letak dlm masakan..