buntu

Sya da 39w 4d tpi kepala baby belom masuk pinggul disbbkn kepala besar... Dokter menyarankan opret .. Sya di lema sbb biaya mahal jjr sya pribadi x snggup... Ape mesti sya ambik keputusan yee

2 Các câu trả lời

Kalau awak x mampu, saya suggest better kerajaan. Saya pun operate, rm180,3 hari warded. Try la bincang dgn husband mcm mana pun..

kalau kerajaan bawah RM200 kalau operation . melainkan awak ke swasta itu lagi mahal 🤗 .