Senggugut 39 minggu.

Hye semua.. sya da masuk 39w.. start 38w lgi ari tu sya asyik rasa sakit mcm senggugut.. tpi on off la.. tanda nk bersalin ke. Tp tnda lain x da lgi . Berharap la sgt baby kluar sbelum due.. 30hb ni dah kena serah diri..

2 Các câu trả lời

saya due 29 , 28 kena serah diri dah . sama laaaa sis saya pun rasa mcm senggugutttt

2y trước

kannn... semoga kita sama² d permudahkn urusan brsalin.. amin

Boleh jadi tanda bersalin tu. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat

2y trước

masyallah makasi awk.. smoga sya bersalin tanpa induce..