Mmg mcm tu ke

Sya 11week..scan mmg nmpk bby trlompat2..tp bila tgk gmbr scan dktr bg..mmg xnmpk xdk bentuk sgt..mcm kki tgn hidung kki..normal ke..tgok google elok ja nmpk smua..ni nmpk bulat 2ketul..kpla bdn je..korg pn mcm tu ke bntuknya?

16 Các câu trả lời

normal je awak. nnt dlm 21weeks ke 25weeks boleh buat details scan. detail scan ni boleh tengok condition baby awak.

sye scn 11w.. dlm komputer jelas . bila time print...nmpak bljng bdan.. kpala kaki sume xnmpk

ni scan 11w saya 😂 alhamdulillah nampak kaki tgn jari semua best sbv terlompat2 dia

normal sis baby aktif tue...baby kecik lg blm smpurna dgn elok lg..

normal kak baru 11 minggu baby tak jadi sepenuhnya lagi..

trima ksh yg mnjwb..rsa lega skit