Mmg mcm tu ke

Sya 11week..scan mmg nmpk bby trlompat2..tp bila tgk gmbr scan dktr bg..mmg xnmpk xdk bentuk sgt..mcm kki tgn hidung kki..normal ke..tgok google elok ja nmpk smua..ni nmpk bulat 2ketul..kpla bdn je..korg pn mcm tu ke bntuknya?

16 Các câu trả lời

Kira ok jgk la dr nk bg gmbo scan.. dpt yg mcm sy first trimester ade maklumat bersama kertas hitam je 🤣lps tu husband scankan kat hsptl dpt la print kpla bdn dia.Sbb kecik lg kn, td bru blk buat detail scan.. ambik video smtra nk tgu laporan.. anak aktif sgt smp ssh nk dok dia scan pun. Apa pun yg penting anak sihat..

normal je tu, sy scan 12 week kat kk nmpk semua, bila doktor bagi gambar scan, nmpk badan dgn kepala je😂 bila dh 20 week scan, baring sebelah kaki dilipat, sebelah lagi memanjang, betapa santainya duk dalm perut, 21 week buat detail scan + 4D, buat yoga dlm perut😂

2y trước

kan, smpai mengeluh doktor, seronok tgk dia sihat² kat dalam

normal tu..sy pun gitu gak masa awal2 cek up 9 ke 11 minggu tu, duk joget2 budak ni dah la tecik😂sy tak kisah pun tak nmpk apa yg pnting nmpk dia gerak2 joget2 lompat2 tu dh lega dah hahaha..sbb mmg awal lagi..sis boleh tgok kat app ni 11 week baby tu besor mana

Saya scan 15w , print tu nampak kaki ja 😂 dalam monitor cantik nampak tendang mcm geram mak dia kacau tidur . Doc cakap 'susahnya nak ambil gambar awak ni baby . Masih berjaga yeeee ?'😂

kira okay kk bgi tunjuk and bgi gambar scan. saya 22weeks scan kat kk, doc tk tunjuk langsung scan tu kat saya, kat screen tk tunjuk, print pun tk bagi. hahaha memang kk mcmtu ke?

11weeks tu masih terlalu awal momy ..jgn risau .. nnti da 28weeks buat detail scan buat 5D scan semua da boleh nampak jelass ..

Normal..dan bby pun kecik lg. Yg penting doktor kata bby sihat, aktif itu ibu patut rasa syukur. Nanti lama2 akn nmpk semua features bby ok

Ha'a dlm monitor tu bukan main cantik lg bentuk baby. Bila cetak filem dia dh keliru dh mana kepala mana perut mana kaki mana tangan. Haha

klu nampak bulat je, cmne dia lompat2 tu sis.. saya nampak kaki goyang2 je, 11 week jugak.. jari tak tumbuh sepenuhnya lagi,,

Normal. 11w baby kecik lg. Mmg akan nampak bentuk kepala dgn badan saja dalam gambar scan, itu pun tak sharp. ☺️