Range BSP brp ye?

Sy x faham.. aritu sblm sy pindah rmh.. doktor tgk BSP sy dia ckp okay.. 4.6,5.0,4.4,5.3.. Lps sy pindah klinik 1 ni ckp 5.3 sy tu tggi.. suru buat BSP dlm mggu tu jgk.. Mmg lain doktor lain BSP range ke mcm mn????

12 Các câu trả lời

Mcm kk kt tempat saya pagi, paling tinggi 5.2 jea boleh.. Yg selebihnya mesti bawah 6.7 ... Dia tgok kk dan dokter kut bsp nie.. 😅

Bsp sy smlm 4.6 pgi 4.3 lunch 4.6 pkul 6 5.3 pkul 9mlm Xjumpa doc lgi utk review Masih xley trima kenyataan sbb gdm on pregnancy 😢😢

5y trước

Kk kt tempt sy nie dh kira ok..

yuppp , lain doktor lain cara .. macam kita kena buat dua kali dalam seminggu sebab range tinggi tapi ta tinggi mana pon

Pagi 5.3 sebab puasa dr malam kan..lepas tu 6.4 untuk 2jam..die 4x sekali kan buat bsp..tapi kadang lain klinik lain prosedur nye..

5y trước

X.. 5.3 lps pre dinner.. yg puasa tu reading plng dpan tu.. 4.6 je puasa tu

Bsp 5.3 tu ok la...apa yang tak ok nyeee...setiap kali saya buat bsp n bacaan bsp saya doktor kata ok je 5.3 tu...

5y trước

Kalau macam tu...setiap kali buat bsp awak try bancuh selasih dengan air mineral sejuk...tu cara untuk kawal kencing manis masa mengandung...saya cuba Alhamdulilah bacaan bsp ok je...

aa lain doktr mmg pn.. sy pn sama.. 5.4 dia kata tnggi.. ats doc ckp ok je sbnrnyaa.. ntah la nk ckp mcm mn..

5y trước

mmg pn sis.. sy mgu lps bcaan pgi je 5.4...yg lain2 smua 5.0,4.5...tp sruh repeat bsp 3 hari lg..Adoiii penat ulng klnk .. tp kalau kena doktr lain sruh dtg 2mgu atau sebulan..ats doktr sbnarnyaa

Kalau kt klinik hosp sy Fasting <5.3 Pre lunch, pre dinner & pre bed <6.7

5y trước

Klinik tmpt sy pn sama mcm ni

Ye mommy..mcm sy kt kk kajang nk kena bawah 6 pg.tp kt kk lain nk kena bawah 5 utk pg..

Klau sy 5.3 tu kalau pagi mmg tahap normal dah doktor kata ... Tak tinggi tak rendah...

5y trước

Kami dsini 5.3 dah dikira tggi trus pen merah😑

sebelum makan dan masa tidur (4.0-5.3); dua jam selepas makan (4.0-6.4)