Bacaan Bsp

Hai momy... Tumpang tanya... Sy cek bsp tapi dalam range lg... Tp doktor kta ok... Yg nurse kata ada kencing manis... Sy x phm betol la... Kndungan ke3... Yg 2 s3mua ok xda penyakit apa pon... Mn 1 sy nk dgr ckp ni nurse ke doktor... Confius betoi aih...

Bacaan Bsp
1 Trả lời

Klau xkena buat bsp lpas tu. Xd kncing mnis. Klau kena buat lpas ni. Ad la tu sis. 😊

5y trước

Tp doktor kta ok... Nurse plak kta x ok... 2 pening... Mcm2 mengandung la..