bsp ibu mengandung

nak tanya ada tak bacaan bsp tak ikut buku pink? sy baru pindah kk.. dalam buku pink bacaan bsp yg malam bawah 6.7.. sy 5.5 je.. dia kata sini 5.3

2 Các câu trả lời

Ini nurse KK ajar masa sy gdm thn lps. 4 bacaan: Bacaan 1: sebelum sarapan. Puasa 10pm-8am (kena kurang dari 5.3) Bacaan 2: Puasa 2 jam lepas sarapan Bacaan 3: Puasa 2 jam lepas makan tengah hari Bacaan 4: Puasa 2 jam lepas makan malam (Bacaan 2 ke 4 kena kurang dari 6.7)

1y trước

Kalau 5.3 adalah bacaan lepas bangun sebelum sarapan, kira ngam2 tinggi sebab bacaan tu kena kurang dari 5.3. Kalau untuk bacaan lain, okay jer.

Bacaan bsp standard awak