Mer0yan

Sy tny ibu2 dekat dlm niey...bt0l ke dlm pantang kita bleh Mer0yan..sy x tahu la..smlm sy dh mcm hilang akal..sy hentak kepala sy kt almari baju..sy x tahu knp sy buat mcm tu..sy stress..tmpt ceaser sy berdarah..dgn mak mertua paksa sy me masak kemas umh semua..sy x tahu knp sy bleh jadi mcm niey..sy rase mcm nk gila di buat ye.. ???

29 Các câu trả lời

Jgn pendam sis. Kalau nk ngamuk kt mak mertua ngan husband pun xpe. Sbb kdg org ni kita ckp elok2 sopan2 dorg buat xtau. Yg mak mertua xde timbang rasa. Yg laki tu diam xkata apa dah kenapa. Yg merana sis, yg rosak badan sis. Bdn sis nk pakai lama. Kang bdn rosak org laki ni cari lain je senang keja depa.

5y trước

Btul tu... Mesti nya suami ade disamping isteri tlg mana patut dan jg kan baby, dan kena berckp ngn mak tu... Knape lyn isteri sy mcm tu.... Org dlm pantang disuruh buat kije rumah... Lg2 operate... Kite pun klu kat tempat sis tu mau gile