Wife sy mengadung anak sy selepas kami kawin 1 bulan then pergi cek kandungan dah 4 bulan..terlanjur

Sy tak tau wife sy mengandung 4 bulan selepas kami kawin sebulan..tapi kami penah telanjur..sah ke? Anak tu bin saya ye..

22 Các câu trả lời

benih sebelum halal menikah tak kisah la baru 2 bulan sekalipun tak boleh dinasabkan kepada suami/ayah walaupun lelaki yg sama. dah nama pon hubungan haram, benih yg haram di luar nikah. rujuk pada pejabat agama ye.