Xpandai kira 😅

Salam nk tanya ibu2 sini , saya kawin hujung bulan 1..period bln 1 sy dtg hari pertama 2/1 .. bulan 2 sy xdtg period bulan 3 dtg balik 2/3 .. 3/4 sy check upt positif 4/4 pun positif jd kandungan sy sekarang ni brp minggu ya?

2 Các câu trả lời

kira dari hari pertama last period bulan 3 tu. masukkan dalam apps ni nanti dia kirakan

2y trước

depends. kdg sama kdg tak sbb takde sape tahu bila tarikh betul persenyawaan kan. jadi kena confirmkan by scan

5 minggu kot