Soalan takde kaitan

Saja nk tya pendapat korang. Mcm sy kahwin dgn duda xde anak. Umur 46. Sy 29. Beza 17 tahun. Dah hampir 3 tahun kawin. Masa mula² kawin sy terjumpa album kahwin husb dgn ex wife. Sy tak marah, sy suka tgk gambar kawin org dulu². skrg dah nk ada ank ni bru sy terfikir kang nanti ank dah besar dia tgk apa sy nk jwb. Sbb yela gambar mesra² atas pelamin. Ada gambar peribadi duk peluk² pinggang. Husb ada ckp terserah sy nk buat apa dgn album tu. Kalau korg berada dlm situasi sy apa korg buat? #ingintahu

2 Các câu trả lời

Kalau sis okay dengan gambar tu, sis biarkan jela. Kalau anak tanya, sis cerita la tu exwife gittu.. Kalau sis okay, should be no problem. Tapi kalau sis rasa gambar ni akan memudaratkan masa depan, better buang jela. Husb sis pun dah bgi keizinan nak buat apa.. terpulang pada sis

2y trước

sy terfikir nk buang tapi sy syg.. ex wife dia dulu oke je dgn sy kira anggap sy ni adik dia. bila sy pregnant terus dia dh xnk contact dgn sy. sy tahu dia terasa sbb dia dh 40an tapi masih xde ank even ada husb bru. bila ingat balik nk buang sbb dh xde hubungan apa² kan. emm better buang la kot rsau jd seribu pertanyaan..

Buangkan perkara pun dah lama berlalu

2y trước

in Shaa Allah