Berapa kerap bersama?

Berapa kerap korang bersama? Dah berapa tahun kawin? Siapa yg move dlu? Husband or wife?

9 Các câu trả lời

Dah 9 bulan kawin and now preggy 33w...dari awal sampai sekarang tak pernah miss sehari. Sehari mesti 3-4 kali...and we did it hardcore everytime haha..... Alhamdulillah baby okay walaupun awal pregnant dulu takut-takut...

4y trước

sis syafiqah..baby saya dah pun lahir..dah 10 bulan dah umurnya. And me & my husband are still active as usual lol...takde jemu pun

Ada masa2 dia..masa awal kahwin almost everyday. After few months slow down kejap seminggu sekali je. Now dah nak masuk 3 tahun, makin kerap seminggu 2-3 kali pulak. Anak dah masuk dua☺️

4y trước

Sy kahwin alhamdulillah nak masuk 6 tahun dah. Sekarang sedang hamil anak pertama. Awal kawin dulu walau x kerap bersama tapi ada la kadang2 seminggu sekali. Kemudian dah jarang, sy pernah je tny suami tp dia kata sorry je. Kadang2 tu 2 bulan sekali pun mcm susah. Kadang2 sy cuba bagi hint pun dia mcm xde apa2. Malah sebelum2 ni pun memang sy yg mulakan. Sy pun x tau mana silapnya, sebab kami tak terbuka dalam bicara tentang hubungan kelamin ni. Suami pula kaki game, memang selalu dengan game aja

Saya dulu awal nikah sehari 4-5 kali la . Now kami sndiri kurang nk buat . Sebab masing2 kerja bersyif penat n kdg saya ade rumah dia yg x ada . Hahahah . Tp time ada free selit juga .hihi

Almost a year. Selalu suami move dulu. Sis malu2. Haha. Dulu sebelum preggy asal jumpa je. Sebab kami pjj. Bila duduk sekali lepas preggy kadang 3-4hari sekali 😛

10m. Tapi sejak pregnant ni nk dpt seminggu skali pun payah 😂 ni dah dkat sebulan tak bersama. Padahal hari hari try goda tp tak jalan sbb suami risaukan baby 😌

4y trước

Kan. Sampai terfikir bebukan dkat suami 😂

1year 3mts, frequent jgk tp tgk pd keadaan, selalu dia je..sebb borink kt rmh main jela.hahahaaha

5y trước

Untung laaa

Tu pun nk tanya ke..adohaii.yg jawapan pun 1 hal.buka aib sendiri dan suami.berdosa tau..

2y trước

Dia bertanya.. Sekurg2 ni contoh ilmu jgk.. Klu ko anggap benda sex semata je mmg la mcm tu.. Cuba anggap tu ilmu pengetahuan.. Mgkin ia baik utk org lain.. Think positif la wei

3 years. Twice a week. 2 children. Suami mulakan dulu atau bila dah dapat hint2 dari wife

4 tahun kawen..masih maintain 3-4 kali seminggu..kdg2 dia dulu kdg2 sy dulu..

4y trước

Bukan semua lelaki mcm tu kot. Kadang kita dah mulakan pun dia macam x paham. Last2 give up dan tido terus 😔