stress

sy stress sgt2 sbb bekas isteri suami masih mgganggu..knonnye dh move on..if dh move on ptutnye xde la msj mcm mnta prhatian..smpai kami brgaduh besar plk sbb die..mommy2 sume tlg bg semangat kt sy utk kuat demi ank dlm kndungn sy..

9 Các câu trả lời

block ja sis.. avoid negative vibes.. ex girl my hubby pon dok terhegeh cari my hubby.. tp i terus block.. biar dia meroyan sorang as long kita bahagia dgn umahtangga kita

Bnykkan berdoa. Semoga rumhntgga sis kuat. Sis jgn terlalu emosi smpai boleh buat suami sis rasa rimas atau annoying. Cuba bincg cara elok.

5y trước

Kalo camtu sis boleh buat kes psl bekas istri suami sis tu kt polis. Sbb mengganggu ktenteraman rumg tgga.

Skrg kalo kes cmni, org ketiga yg mgngu rmhtgga kita smpai jd gduh cmni, kita bole saman sis.. Sis smpan msg2 pmpuan tu

Salah satu cabaran jika bkhawin dgn lelaki yg da pnh bkhawin..kena kuat hadapi segala mslh yg timbul dri bekas istri..

sis, byk kn sabar. lgpun ex tu yg cr hubby sis. hubby sis x slh pun. byk kn komunikasi tenang & manje2, hihihi

Bangun malam dan minta pada Allah supaya dipelihara rumahtangga..doa senjata orang mukmin

U should ignore toxic People... Lgpun she just ex.. keep strong yew

Sabar sis dmi ank2.. Pape pun cube bncg dri hti ke hti ng suami..

5y trước

terima kasih ye...

Suh laki tkr nombor block that girl