baju bby

Sy skrg dh 32w...kain barut ape semua dh beli..tpi mcm baju, ubat ape semua xbeli lgi...fikir gk baju nk cri kt mna..klau kt shoppe byk stock hbis...aduiii..musim pkp ni mna la cari ??

baju bby
39 Các câu trả lời

Siss shopeee ada banyak sis.. Try tengok kt tateh ke.. Mcm butik bby.. Try search kt shopee... Pureeen ke... Fiffy ke.. Xpun hippo baby

Sy duk kuantan sis..😂 kuantan semua ttup..tu jdo buntu ni..😪 wktu check up nurse dh tny dh beli blum kelengkapan bby?..ssh2 😥

giant/tesco bukak..situ pun ada jual brg baby..beli yg wajib dulu boleh kut..skrg kan dah boleh keluar berdua tapi radius 10km la..

Kat jimat ada.. Ten ten.. Hari2.. Longwan ada... Try cari beli simple habuan nk pakai sebulan 2 slu.. T dlam pantang beli lagi

Sama jgk dgn sy...td br wat list brg ape perlu.sy dh mintak suami teman beli brg ank kt manjaku...nk p seorg sy dh x larat...

kalo kt kuantan, ada kedai im. boleh cod 😁 little peek a baby store nama kedai tu di im8 no phone dia +60 11-2686 3262

Assalamualaikum awk. Cuba tgk kt fb ni. Saya tgk ramai mak2 mommy beli online kt kedai ni. Bnyak brg baby ada kt sini.

Giant kuantan bukak sis.. sy pun duduk kuantan.. kedai2 pasaraya ada jugak jual baju baby.. cuma xbyk pilihan la.

Saya pun x beli lagi 25 week..nak beli online x tahu quality kain mcm mana pulak..selesa beli pegang depan depan

Hi awak, eh yeke dah habis stok. Saya ada je order tapi dari overseas la. Ni tgh tnggu sampai ke rumah