Baju ke hospital

Assalammualaikum semua... Saya nk tnya, baju baby klau kat hospital nnti kena semua baju putih sahaja ke atau x kesah bawa baju warna apa pun ?.. saya dh 32w nk packing2 baju siap2...hehehe.. tgh confuse sbb ni first baby jadi x tau sgt😅.. dan seeloknya baju baby tu sesuai bawa yg jenis macam mana ya ?? Klau baju Mommy pulak bawak 2helai sahaja cukup kan ?? sbb nnti sepanjang kt hospital pakai baju hospital je kan ?! #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, untuk baju baby, tak kisah warna apa2 pun. Untuk baju ibu, 2 helai pun dah cukup. Sebab di hospital, kita pakai baju yg hospital sediakan je. Cuma pakaian dalam bawa lebih sikit. Mommy sedia sekali baju nk pakai masa nak discharge nanti. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti dan moga selamat semuanya ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y trước

Sama2 😊💕

bli je wrna apa pun, sy pulak xdak langsung wrna putih..semua bercorak kaler striking 😂😂😂 ...

3y trước

biasala 1st baby semua teringin nak bli, tu yg kaler maler, corak xcorak smua ada..tu pun jenuh thn nafsu membeli