X sabar jumpa baby

Sy selalu ckp dgn baby..ibu x sabar nk jumpa baby. Pg subuh air ketuban meleleh..ingatkan keputihan..siap2 nk g keja..730 dh start sakit prut mcm nk berak..otw nk hntr husband ke mrt..5 min mesti rasa sakit..trus ke hospital..mujor x drop husband kt mrt lg?..smpe hospital trus bsh dgn air ktuban..10.26pg slmt bersalin..tp baby sy prem?week33...tlong doakan anak sy kuat di nicu. Terima kasih.

26 Các câu trả lời

Bby pun x sabar2 jmpa mmy dia...hihi. Smg baby sis trs sihat

4y trước

Terima kasihh🥰🥰