X sabar jumpa baby

Sy selalu ckp dgn baby..ibu x sabar nk jumpa baby. Pg subuh air ketuban meleleh..ingatkan keputihan..siap2 nk g keja..730 dh start sakit prut mcm nk berak..otw nk hntr husband ke mrt..5 min mesti rasa sakit..trus ke hospital..mujor x drop husband kt mrt lg?..smpe hospital trus bsh dgn air ktuban..10.26pg slmt bersalin..tp baby sy prem?week33...tlong doakan anak sy kuat di nicu. Terima kasih.

26 Các câu trả lời

Hehe sy selalu gak cakap kat baby sy tak sabar nak jumpa dia. Tapi lepas tu sy sambing lagi, "tapi baby belum boleh keluar tau. Sabar dulu. Tunggu dah sampai masa baru baby keluar, keluar awal sangat tak elok jugak untuk baby. Baby sabar je dulu. Duduk dalam perut mama elok2, jangan main sangat tali pusat tu. Dah keluar dari perut nanti, kita beli mainan". Gitu haaa panjang lebar sembang dgn baby sebab takut dia keluar awal hahah.

4y trước

Hhahah 😂😂😂 skrg ni saya pun dah 33 weeks. risau juga kalau ni nak kluar 🥴🥴🥴 saya bg tau bby keluar la nnti awal bulan 4 😂

Berapa berat baby sis masa lahir. Sy hrtu bsalin prem jgk 36weeks 2days. Huhu. Sakit perut nk berak tu xboleh lupa 😅

4y trước

Mmg xboleh lupa. Huhu. Trauma pun ada. Sy seriau bab jahit tu😣😣

Alhamdulillah, tahniah sis. Saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan dan anak sihat wal afiat. Aamiin 🤲🏻💕

4y trước

Aminn..terima kasih doakan kami🥰🥰

Baby pun tak sabar nak jumpa ibu dia 😁 in shaa Allah baby sis sihat dan kuat ye 💪

4y trước

Sama2 ♥️

Brape berat bby sis?sebb sye pon skg 33weeks..wsau gk sebb skit pinggang xley bncang..

4y trước

Berat lahir dia 1.83kg..please expect the unexpected...hehe..jgn jd mcm sy..brg apa x kmas lg..skli ank kluar dlu..hehe😛

Sis kuat baby pon kuat semoga semuanya d permudahkan dan baby cpt2 blh blk aamiin

4y trước

Terima kasih puan utk doa tu

InsyaAllah..doa yg baik2 je..mesti baby x sbr nk ikut ibunya blk rmh..

4y trước

Sama2..ank sy pn pernah masuk nicu hampir sbln sbb dia prem 31 mggu..

Alhamdullilah. Tahniah. Selamat berpantang. Doakan saya juga ye😊

4y trước

Terima kasih🥰🥰 insyallah..moga Allah mudahkan urusan puan jgk

Insyaallah babykuat. Tahniah sis. Msa smpai hoso dh buka bape cm

4y trước

Smpe hospital dah 5cm dh

Bby pun x sabar2 jmpa mmy dia...hihi. Smg baby sis trs sihat

4y trước

Terima kasihh🥰🥰