sy lelaki ye.dan tjuan sy join dlm ni..

Sy sbnrnya nak tahu ape mslh ibu2 mengandung.dan ape keperluan isteri sy.bila sy bca mslh2 ibu mngandung dlm ni,sy cbe bandingkan isteri sy...dn sy sdih sgt sbb bnyk sgt sy xtau,dn dsbbkn kurangnya ilmu sy brkenaan ibu mngandung ni,istri sy bnyk trsa hti ngn sy.tp sy respect sgt istri sy,dia ngidam ssuatu tp dia than je,sbb dia Tau sy xmmpu lg.sy kli ini betul2 diuji dgn kewngan,bila sy ad Wang skit brulh istri sy tersbut ape yg dia nak.klau mkanan yg sy bleh msak.sy akn msak tp klau dia nk ape sy akn cri smpai dpt.sy syukur sgt Allah temukan sy dgn dia...doakan sy dn isteri kuat,kmi betul2 diuji mslh kwgn.kndungn 7bln lbih.ape persiapan bby pn xmmpu beli.tp xpe.sy ykin nnti ad rzeki mne2.jgn slh fhm kalau sy terkomen ape2..sy bnyak stalk permasalahan ibu2 dlm ni supya sy lebih memahami kesukaran yg isteri hdpi skrg.

40 Các câu trả lời

Sama mcm situasi sy masa preggy .. Masalah kewangn .. Saya cuma beli 2 pasang je baju bby .. Alhamdulillah rezeki anak .. Stelah lahir saudara mara bg baju n barang kelengkapan bby 😊 .. Semua ckop .. Percaya pada rezeki Allah .. Rezeki tu ada di mana mana .. Jaga isteri encik jgn sakitkan hati dia .. Insya allah semoga semua dipermudahkan